Monday, August 3, 2009

PERMATA HATI - GIVEAWAY



ini kali ke-2 aku join giveaway cik as ni..saje je nak cube nasib..last minit punye entry ni..

SIAPA YANG BOLEH MENYERTAI?

SEMUA ORANG (tapi yg ada blog sebab saya nak mereka buat entry kat BLOG masing2) .. . Tak perlu jadi follower .. cuma perlu buat komen di sini dan buat Posting di BLOG masing. Beritahu Link anda.

RAMAI YANG COFUSE LAKS .. SOWIIII

1. Beri komen tentang bag nih .. cute ker, tak cute ker, ribbon tak sesuai ke & macam2 lagi

~ komen ku : beg2 rekaan cik as ni mmg cute2 & simple..i like it..corak beg ni pun mmg ku suke sbb corak ala2 english style..mmg up to date..beg ni serbaguna mmg sesuai utk di bawa ke mana saja..tp talinye kalau colour same ngan riben tu msti lg cute la..pinky2 gitew! terserlah keayuan si pemakai..huhu..

2. lepas tu buat enrty dan ruar2kan tentang giveaway nih

~ kepada sesape yg nak join sila lah terjah blog cik as ni ye dan klik kat entry ini

3. beritahu saya link anda tentang Giveaway ini
~ done ~

4. pemilihan RANDOM ORG lah kan .. macam biasa
~ harap2 ade la luck aku..hehe ~

2 comments:

ibuhaikal said...

chakkk yokkk..ummiaqeef..

p/s: semoga berjaya..laalaaalaa

ummiaqeef said...

byk kali masuk oontest tp x pernah luck..hehe..:P

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize