Wednesday, July 22, 2009

Friendship Award



kebetulan aku tgh boring ni baik aku menepek award ni dr blog cik anim..smlm kebetulan aku blogwalking nmpk la award ni yg ditujukan utk aku..huhu..tq ye cik anim..nampak sempoi je award ni kan..

aku rase aku xmo bg award ni kat sesape memandang ade opismate aku a.k.a teman blogger aku kate dier xmo award ni sbb malas nak copy paste..hehe..ok..sekian sahaja,terima kasih..

1 comment:

shinnaz said...

mesti ieza la tuh..hehe..aku nk..aku nk..hehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize