Thursday, July 23, 2009

bile bos g meeting..kami pun...

haha..ini la koje kitorg kat opis pg td mase bos g meeting..
sebabnye tudung kitorg same arini cume lain kaler je..
mmg dah janji nak pakai ni..hehe..
baru beli ngan org opis baru² ni..
so,arini nak menggayakan la kat opis..
senang nak pakai tp tu la nampak buruk je kalo aku pakai..
tgk org pakai cam lawa..erm..ape² je la..
saje je menggatai nak tepek kat blog ni..hehe..
sprt bese pic kami yg cute ni di snap oleh photographer x bertauliah x bergaji kami di opis..
sekian,terima kasih..



15 comments:

busyuksayang said...

tudung tue cam sama jer...warna jer lain kan :P

baBe_ieza said...

aah kak jue..sembapnyer mata gue...

ILA said...

wah,cantik tudung...leh lah pinjam..hehehe

shinnaz said...

erm..elok je korang pakai..hehe..

ummiaqeef said...

jue ~ mmg same cume lain kaler..dan lain tuan..hehe

iza ~ bukan mata je sembap..muke pun same..hehe

ila ~ nak pinjam? leh je..hehe

shinnaz ~ cube ko pakai,nak tgk...plz...

baBe_ieza said...

hhehe..ye la muka aku nmpk sembap tol...tp maintain comels..hahaha
shinaz, pakai n snap pic tuk kami tgk

ibuhaikal said...

amboi2..kemain lagi bebudak nie..mentang2 la bos tak de..weeiii korang2 tak kesah la buruk ke ape ke janji korang berani nak memperagakkan tudung itu..biar la ape orang nak cakap janji ati senang k..geng..

p/s: korang tetap cun dimata gue..

ibuhaikal said...

lupa lakkk..nak tambah lagi nie...cik rozi ari nie kita sama la ari ijau sedunia...heeeheeheee

ummiaqeef said...

iza ~ ye la² ko mmg maintain comels..kang maju plak..hehe..

ibuhaikal ~ cun ek? tq²..kitrog suke interprem sebenarnye..kite mmg nak pakai ijau arini sbb nak matching ngan tudung tu..huhu..

Diana Din said...

aku gtau bos ko...haha... elok2 ckit bett...kang ko berjangkit ngn member sebelah tu... ada kawan la aqeef nnt... huhu

ummiaqeef said...

diey ~ tunggu baby ko yg ke-3 kot..hehe..

azrina said...

salam..hai best tgk awak punya blog sebab ada bb..mana blog bb mesti saya singgah..dan jadi follower..jom jadi follower saya..

sujaihah said...

boss tgk 2 org ni..dia asik ambik gambar jer...hehehehe(gurau je)

skang ni tgh org pakai tudung cam ni cantik plak..muka saya bulat..cam tembam plak klu pakai...:P

ummiaqeef said...

azrina ~ thanks coz sudi jenguk blog kite..dah follow ur blog too..

sujaihah ~ erm..kawan kite yg sblh tu pun mulat gak tp ok je..hehe

baBe_ieza said...

dalam diam kutuk aku eyh..hahaha..meg muka kiter mulat juga sujaihah, tp xkire pakai je...

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize