Friday, June 19, 2009

zhaneezcraft-giveaway

aku yg giler contest..contest..contest..!


yeah!!! aku suke je nk try join giveaway ni..xtahu la leh menang ke
syarat-syarat yg perlu dipatuhi sumer ada di ---> sini
atau klik kat banner di atas..
aku mmg suke craft yg dihasilkan oleh cik anis ni..hihi..
sgt kreatif..comei dan lain dr yg lain..sesuai dijadikan sourvenier or hadiah kpd sesiapa saja..huhu..(nak jgk..nak jgk..) bole gitew..

*
*
*

lihatlah hasil kerja tangannye ini..rase cam nak mkn je chipsmore / biskut/donut sumer tu..yummy..yummy..sgt cute! i luv it!


*
*
*

ada lg ni..cake yg sgt cute..


*
*
*

dan pet society yg aku slalu main game ni kat facebook..huhu

alalala..tomei..tomei..--> comei ye bukan emas tomei..hehe

dan

antara barangan yg boleh anda rebutkan dalam giveaway ini adalah:

*
*
*
*

...tadaa...

kepada yg nak order tu sila lah melawat tuan empunya blog di zhaneezcraft
banyak pilihan kat situ..rambang mata tgk..hehe..
adakah harapan utk ku mendapat salah satu drpdnye? hahaha...
sumernye aku suke..i like to move it ! move it!


4 comments:

Ada Ayrissa said...

cuteeeeeeeeeeee gilerrrrrrrrrrr

ummiaqeef said...

hehe..tau xpe..i like!

mummYaeesh said...

mcm best jerk..bleh la ku join skaki..woohoo!

ummiaqeef said...

mummYaeesh,
sila la join..2 kaki pun leh..hehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize