Thursday, June 18, 2009

sourvenier 4 me..

sebenarnye last week aku ade jenguk² blog yg aku follow..pastu aku masuk la kat blog mommies ni (kak za)..kebetulan dier ade wat entry pasal counter..bile aku bace dier kate pengunjung ke 3600 sila print screen dan emel kpd dier..sbb dier nak bg something from Guangzhou..so,pas aku bace entry tu aku pun tgk la kat counter tu..rupenye mmg btl aku pengunjung ke 3600 sila (rujuk kat di sini)..so,aku print screen la blog aku n emel..kebetulan akak tu sedang bercuti ke Guangzhou..

senin lepas aku bgtau kak za tu yg aku ade emel dier,then dier kate ade 2 org yg jd pengunjung ke 3600 tu..hehe..aku pun xtau sbb dier kate dier akan bg kpd kedua² nye..then arini aku dpt la sourvenier tu..mule dier nak pos je tp kebetulan ade abg opis akak tu nak dtg ke jakim dekat² ngan opis aku ni..so,akak tu suh aku tunggu kat jakim g amik brg yg dikirim..tq kak za..comei sgt keychain ni..jauh ni import dr Guangzhou..kalo aku nak g ntah bile la gaknye kan..huhu..so,ini lah sourvenier yg dimaksudkan..tadaaaa...

*
*
*
*

~keychain ikan ngan biri²~

8 comments:

Baby Tiger said...

huhuhu tu yg sibuk nak print screen hari tu.. :P

ibuhaikal said...

tahniah2...cantik2 sourvenier tu..kalau kita g jelajah ke blog akak tu ada harapan tak nak dapat sourvenier yang sama?...heeeheeeheee

p/s:saja jeeee...

ummiaqeef said...

anim,
akhirnye aku berjaya jugak..hehehe...

ibuhaikal,
akak tu kate dier nak wat lg kot counter tu..cube la..tp sourvenier lain la kot..hahaha..

Ada Ayrissa said...

bett, kalo yer pong nak blogging time kojer jgnla kantoi...ngeh3... :))

ko alas key chain tu dgn smpul kecil berwarna kuning kan kan kannn?? :P

ummiaqeef said...

ada,
elelelehh..xpe je..hehehe..

mummYaeesh said...

comey..seb baik bkn fm..klu tak sure jeles!hiks lucky u!

sumysya said...

comeynya....nak satu...hehehhe...gurau je

ummiaqeef said...

mummYaeesh,
haha..kebetulan je mase tu..

suzie,
haip..xleh..ni dr china tau..hehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize