Friday, June 19, 2009

TOTE BOUTIQUE GIVEAWAY

lagi...lagi..giler meroyan contest..hehe..

saat terpandang wajahmu..
hatiku bertanya selalu..
siapa dia memikat pandanganku..
cewah..cewah..waceh...

cantik x bag ni? cantik kan..kan..kan..

Effie's Telekung Bag

*
*
*


~dari pandangan dalam~

*
*
*

pic ni curi amik dr tag yg dibuat sblm ni..ngeee~

lihat la beg ni ala² beg yg dijual di blog cik as tu cumenye tali beg ku ini panjang skit dr telekong bag tu..kalau la ummiaqeef dpt Effie's Telekung Bag ni mesti sungguh bergaya..sgt cute dgn corak yg ala² english style dan riben di depan tu menamah seri..aduh..jatuh cinta pandang pertama..senang nak di bawa ke mana² kan..teringin juga nak memilikinya..wahai cik as, sila la pertimbangkan keinginan saya ni..hehe..gurau je..k lah, untuk keterangan lanjut, sila la ziarah ke blog cik as. mudah saja,just klik kat banner di bawah ini

*****
****
***
**
*


Giveaway period (14th June 2009-24th June 2009) - RESULT 26th June 2009

~ UPDATE LAGI!~

haha..pg ni aku tgk kat blog cik as tu ade tambahan sebiji bag lagi. Bezanya cuma, bag ini mempunyai tali yang panjang dan boleh di sandang serta ribbon untuk menutup bag. ---> i like this bag sbb same patern ngan beg yg kat atas itew..best..best..kalau la aku x dpt telekung bag itew, dpt beg ni pun jadi la..coraknye mmg favourite aku tuh..ala² english style! inilah ghupe bag itew..sila la mencuci mata ye..

ngeeee~terliur ni..hehe..k la...semoga aku dpt la salah satunye..amin..



3 comments:

mummYaeesh said...

weols penah menang totebag cik as..mmg cantik..kemas jerk jahitannye.. taknak masuk sbb nak kasi can uols menang lak..woohoo

ummiaqeef said...

itu la..cam cantik ngan comei je..kalau menang leh la bergaya ngan beg tu..huhu..

efamaira said...

salam ziarah.. same2 la kite berentap lam giveaway Cik As yea.. hehe.. kite follow nati follow kite balik ek.. lebih ramai lebih meriah..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize