Monday, June 22, 2009

ape tu??

alkisahnye jumaat mlm yg sudah, hubby ku ajak ke makan di alamanda.. so,setibenye di alamanda xtau lak nak g kedai mane ye..biasenye ke fast food la gamaknye..so,kitorg saje la nak test kat r****** ni..sblm ni mmg kitorg x pernah mkn kat sini..saje je la nak mencube..kat sini aku n hubby cam bengang je sbb waiter tu cam wat xtau je ngan kehadiran kami..dgn meja yg x berkemas lg..lambat amik order..seb baik aqeef tido dlm strollernye..aku pun pandang kiri kanan waiter yg lalu cam wat² sbuk,ye la xkan seramai² waiter yg ada sorg pun xleh nak dtg kan..sbb kebetulan aku tgk mase tu xbyk customer pun..

pastu aku pun panggil la waiter tu,baru la dier nak kemaskan meja tu pastu baru amik order..hubby pun order la,amik mase gak nak hantar tu..bile dah smpai, tgh lapar laju je la makan..set tu ade la sayur campur ni..bile aku nak amik lg sayur tu aku terperasan cam ade bendasing kat carrot tu,tp aku tutup ngan sayur² lain..aduyai,terbantut selera aku mkn..terus aku benti..uwek! hubby ku xtau lg,bile aku tgk dier nak amik sayur tu aku ckp la,jgn amik sbb ade bendasing..terus hubby ku x jd amik dah benti makan jgk..hahaha..hubby ku suh snap pic tu mase nak balik tu..aku bukan la nak buruk² kedai tu ke ape tp sepatutnye kena la jg kebersihan tul x..adeh..kalau nak tau benda ape,sila la zomm btl² kat bulatan merah tu..tp amaran kpd yg tgh mkn tu xyah la tgk ye..kang terbantut lak selera..hehe..

v
v
v
v
v
v
v


p/s : pasni tobat kitorg xmo makan kat kedai ni lg..hehehe..

5 comments:

ibuhaikal said...

ummiaqeef..adakah tempat yang pernah ku makan?..

kita pun selalu terkena cam tu..memang terbantut pun selera pastu..potong stimm tull..

baBe_ieza said...

eee..aku da nmpk...ceh selalu jadi cmtu kan...

ummiaqeef said...

ibuhaikal & iza,
tu la pasal..nasib baik dah abis mkn..sayur je x abis..eee..geli je..

busyuksayang said...

alamak, rasamas ker??? favourite aku tue zie...eeeee

ummiaqeef said...

jue,
haha..nasib² je ler..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize