Hottest Gift Items. Jom join heartbeat!

Monday, August 27, 2012

kembali bertugas..

coretan ummiaqeef pada 8/27/2012 02:58:00 PM
pendapat anda 
salam..

fuh..fuh..lamenye x berupdate belog. tuan punye belog cuti bersalin, belog pun cuti gak yek. huhu.. xde mood la nak berblogging.. today is my 1st day bertugas setelah 3 bulan cuti bersalin. *oh my english.. supposed naik keje smggu sblm raya, tp mood nak raya mengatasi mood nak bekerja.. so tambah lg cuti smggu sampai raya seminggu tu.. so minggu ni xleh nak cuti2 lg ye.. hehe..

banyak nak citer tp amik mood dulu la.. kepada yg belum tahu, saya dah selamat bersalin my 2nd hero pada 14 mei 2012 jam 2.37pg seberat 3.07kg secara normal.. next entry bole citer pengalaman bersalin my 2nd hero ni.. harini nak settle keje yg tertunggak2 ni dulu.. chau cin chau....

6 orang sudah komen:

eima on August 27, 2012 at 3:27 PM said...

lama dah aku nk bc entry pengalaman ko tu

Shinnaz Ahmad Rasid on August 27, 2012 at 4:19 PM said...

Eh..silapp....Selamat hari raya..emel sape lah aku paste tadikan..lalalal ;p

Nad @ MamaZN on August 27, 2012 at 10:49 PM said...

akhirnya! :)
selamat hari raya ^_^

cepat2 nak tgk afif ngan aqeef terbaru :)

p/s: wishlist no 9 tu dh bleh potong dh kot =p

MrS. F!zA on August 31, 2012 at 8:25 AM said...

naik keje semula yg lemau ni...adehhh 2 mggu je lg ni..

hazlina azmi on October 11, 2013 at 11:08 AM said...

selamat berblogging balik dear!!!
blogwalking....feel free to visit blog saya pulak dan be my followers ya..http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

alyaa aidee on May 6, 2014 at 1:00 PM said...

teringat zaman preggy lu.. :)

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin..sudah bace harap komen.. ;P

 

:: a piece of my life :: Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare