Monday, August 27, 2012

kembali bertugas..

salam..

fuh..fuh..lamenye x berupdate belog. tuan punye belog cuti bersalin, belog pun cuti gak yek. huhu.. xde mood la nak berblogging.. today is my 1st day bertugas setelah 3 bulan cuti bersalin. *oh my english.. supposed naik keje smggu sblm raya, tp mood nak raya mengatasi mood nak bekerja.. so tambah lg cuti smggu sampai raya seminggu tu.. so minggu ni xleh nak cuti2 lg ye.. hehe..

banyak nak citer tp amik mood dulu la.. kepada yg belum tahu, saya dah selamat bersalin my 2nd hero pada 14 mei 2012 jam 2.37pg seberat 3.07kg secara normal.. next entry bole citer pengalaman bersalin my 2nd hero ni.. harini nak settle keje yg tertunggak2 ni dulu.. chau cin chau....

6 comments:

eima said...

lama dah aku nk bc entry pengalaman ko tu

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Eh..silapp....Selamat hari raya..emel sape lah aku paste tadikan..lalalal ;p

Nad @ MamaZN said...

akhirnya! :)
selamat hari raya ^_^

cepat2 nak tgk afif ngan aqeef terbaru :)

p/s: wishlist no 9 tu dh bleh potong dh kot =p

MrS. F!zA said...

naik keje semula yg lemau ni...adehhh 2 mggu je lg ni..

hazlina azmi said...

selamat berblogging balik dear!!!
blogwalking....feel free to visit blog saya pulak dan be my followers ya..http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

alyaa aidee said...

teringat zaman preggy lu.. :)

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize