Monday, August 1, 2011

course + holiday bersama family.. hehe

haritu saya ada citer pasal kena attend course di  PD  kan, yg saya kena tinggalkan aqeef dgn abah dia dari rabu sampai sabtu. hari rabu saya pegi pun petang sbb kelas start malam. x sangka abah aqeef sanggup cuti kamis jumaat tu sbb dia takut balik keje lambat nak amik aqeef.

hari khamis petang aqeef dtg dgn abah dia, hehe.. masa saya ade bengkel tu aqeef duk ngan abah dia dlm bilik, g makan.. main air kat pool, hehe.. xde la risau pikirkan dia lagi sbb ade sekali, huhu.. harap² lps ni xde la kena pegi course luar time weekdays lagi, payah nak tinggal anak lelame ni.. kalau weekend xpe la jugak..

seronok sgt sampai x nak naik bilik..huhu..

balik hari sabtu tu dah tengahari, so balik² hujan lebat giler kat highway.. risau jugak sepanjang jalan hujan.. sesampai tu terus cari makan, malas nak tggu makan mase kat hotel sbb habis kelas kul 11pg, makan kul 12 t/hari, hubby ajak balik terus.. hari sabtu tu melepak je kat umah kemas rumah basuh baju sume. ahad ptg baru kuar g beli barang dapur..

note : bile nak soping nih, lom start lg pun.. hehe

7 comments:

eima said...

sronok la aqeef main pool besar tu ek...aku pun suka pool kat tiara ...siap ade wave

Ummi Eisya&Amani said...

duk kat tiara ke..mmmg bestkan duk sana..

MrS. F!zA said...

wah..pandai aqeef main...berani jgk aqeef ni..eh ke ada org besar ikut dr blkg?

sumysya said...

ko duk kursus tu mmg dpt 1 bilik sorg ke??

ummiaqeef said...

@MrS. F!zA

dia selamber je nak naik turun gelongsor tu sndiri.. kite yg risau..

ummiaqeef said...

@sumysya

1 bilik 2 org tp pegawai dia kasi 1 bilik sorang. tp mase tu pegawai yg nak duk sharing so bilik tu dia kasi kat aku..

~izan~ said...

bdk2 jumpa pool mesti tak nak naik,smpai kecut2 jari hehe..pastu naik mesti lapar sbb penat berendam..

sesekali kursus kat luar best jugak kan,tp dulu izan keje,selalu sgt kuar,smpai tak nak plak sbb jauh2 hukhukhuk

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize