Monday, August 1, 2011

1st ramadhan

salam ramadhan..

di kesempatan ini saya sekeluarga nak mengucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam sekalian.. rasa mcm x percaya je dah puasa, hehe.. pagi tadi sahur ape? mesti sahur best² kan? saya sahur air milo + chicken bege mcd je.. hubby makan roti dgn milo. hehe.. dia x mau makan nasi, dah tanye awal² mlm td sblm tido.. x kan sy nak makan sorang, so ade bege mcd smlm x abis, just panaskan je dgn oven. hubby plk x nak bege tu, dia nak roti je..

harini mintak² sempat lah masak utk berbuka. semalam g soping barang n lauk kat carefour punye la crowded. mmg sesak giler.. tp terpaksa redah sbb mmg xde stock dah dlm peti. x dengar pun pengumuman pose smlm, agak2 je mmg pose harini, hihi..

ish, mcm rugi je x tukar waktu keje.. kalau masuk kul 7.30pg leh masuk masuk keje awal pun xpe kan, sbb lepas sahur mmg x tido dah.. bole balik awal skit kan, ni pun takut terkejar2 nak amik aqeef, sempat ke x nanti nak amik sebelum kul 6ptg. tahu je la nak kuar opis ni jem x hengat time pose.. harap² sempat lah..


budak ni pun sibuk nak join ummi n abah bersahur..


3 comments:

eima said...

selamat berposa ...
seb baik aku dah beli siap ..2-3 hari lepas ...
klu tak mesti sopping dlm keadaan bengang

♥mama eza♥ said...

kemain nk bangun shaur jugak..auni xde nye..harus die pentingkan tdo..org bgn sahur die mintak susu...

sumysya said...

ank aku tido x hingat...x sedar pun...aku kat ofis baru punya smgt nak masuk kul 7.30...sekali x blh da...smua org kat sini masuk kul 8.00 sbb smua duk dkt-2 je tambah lak kuarters blakang akademi ni jer...kul 7.30 ofis masih kosong..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize