Tuesday, July 19, 2011

kembar polkadot!

dah tengah malam baru nak update? hari ni kat opis bz skit plus tension ngan internet, sebab tu mood nak mengupdate blog agak berkurangan. bile memalam ni ade la mase skit nak online sesambil teman aqeef layan otomen dia. hehe.. eh..eh..dah tertido pun dia.. abah dia lame dah tido, x berapa sihat..

malas nak mengomel panjang, mata pun dah nak terpejam2 je ni. cume nak tunjuk mak budak 2 org ni pakai sedondon polkadot. hehe.. pelik x kombinasi polkadot + stripes? haha.. ada ku kesah?

beli kat kain cotton

sekarang ni dah murah. cari je kat masjid india ke jalan tar ke berlambak jual. tp i nak g sane mmg xde la..hehe.. ada kawan beli kat plaza alam sentral polkadot sepasang ready made cume RM49 je.. pergh, leh borong buat baju raya.. hehe.. k la got to go! time to sleep.. nite!

11 comments:

Lizan said...

salam ummiaqeef, jngat raya nia ni nak cari ready made gak...dah tentu2 boleh try terus..tak ngam boleh tukar...banyak kali hantar tempah, bila siap..tak sedap.. almaklumlah..badan besar..tesangkut sana sini..

MrS. F!zA said...

haha mmg agak pelik kalo sekali tgk polkadot ngan stripes..ekeke..tp tkpe..ada aku kisah??hihihi

*MOT ni kan?selalu gi meeting tp tk pnh jmpa kamu pon..hakhak

♥mama eza♥ said...

xnmpk jelas polkadot sbb belakang tu cerah sgt..hahaha

ummiaqeef said...

@Lizan

wslm..hehe sila beli..time tu mesti lg murah kan..

ummiaqeef said...

@MrS. F!zA

haha.. tu la pasal.. berani mencube,kihkih!

meeting kat mane?

ummiaqeef said...

@♥mama eza♥

ha'ah..dotdot ko x nmpk sgt..

MRS. K said...

eh, mmg pesen skang la dot campur stripe.. huhu

♥mama eza♥ said...

@MRS. K

heheeh pesen kan...jom pakai beramai2 utk raya

ummiaqeef said...

ha'ah kan... tp x nmpk lg org pakai kat sini, mule cam segan gak, tp selamber je.. siap berjanji lg nak pakai same.. haha..

eima said...

cam kenai je pinky tuh ..slalu nampak sape ek ...

lawa la bj hang

♥mama eza♥ said...

@eima

slalu terserempak time kat fasa 12 lu mase anta anak..hehehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize