Thursday, July 14, 2011

date @ playground

dah petang baru nak update blog. sgt lemau lah harini, apa pun x boleh! fb xleh, chat kat yahoomail x leh, seb baik blog bole lagi.. x lame lagi ntah2 blog pun kena blocked!

malas nak citer fasal laman sosial ni, ni nak citer fasal petang semalam. kisahnye auni x nak turun kereta mase hantar balik tu. puas mama dia pujuk tp dia x mau turun gak. last² bawak la balik rumah. sampai kat rumah saya pun dia x nak masuk, takut ngan abah aqeef, haha. last² bawak diorg g taman. anak bujang i siap bonceng awek naik beskal lagi tuh, anak korang ado? hahaha..


 fokus kat tgn auni kat pinggang aqeef, hahaha

aqeef x suke tgn auni kat pinggang pastu dia lepaskan tgn auni.
auni pun tak bantah terus letak tgn kat peha sendiri, sian..hehe..

 
 budak ni nak nangis sbb suruh kasi auni naik pulak dia x kasi.

seb baik ade budak kat buaian sebelah tu turun, cecepat rebut, haha..

note : budak² kalau dah main kat taman ni mmg x nak balik lah, puas pujuk memacam.. ;P



10 comments:

MRS. K said...

hahaha.. i playground depan umah 2,3 tapak je pon malas nak bawak anak pi main.. huhuhu

eima said...

alin plak ngan fahim ... kejap je klu fahim ... pastu asek ajak balik umah .. nk tgk tv la .. nk main games la .. memacam hal .. die penat la ... hahah

o0o aqeef dah pandai merempit ek

Pn. Zana said...

amboi. ade makwe ye..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

hehehe. haruslah. itulah dunia dorang. tak sah okey berlama-lamaan kat situ. ;)

ummiaqeef said...

@MRS. K

haha..ni pun sbb diorg dah ternampak taman, tu yg kena singgah gak. kalau x, mmg xde la..

ummiaqeef said...

@eima

bagusnye anak bujang hang, suke duk umah, hehe..

mmg pun, dulu letak dlm umah, sekarang dah bawak pusing taman.

ummiaqeef said...

@Pn. Zana

kahkah! kawan baik sejak kecik tu.

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

kan? klau dunia mak2 diorg kat mall, ekekekeke..

♥mama eza♥ said...

sweetnyer la kan..

Ila said...

wah,auni pegang pinggang aqeef,dia malu ek...hehehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize