Thursday, July 7, 2011

kegunaan anting-anting..

kegunaan anting-anting atau subang telinga boleh juga digunakan sebagai aksesori tudung/shawl. sekiranya anda teringin nak pakai anting-anting tp tidak pernah tindik telinga atau tindik sudah 'buta' (terkambus), bole la menggayakannye pada tudung/shawl bagi wanita bertudung. bg yg x bertudung xde masalah la nak pakai di telinga ye, hehe..






note : memacam style skarang ni, zaman akan dtg camane lah kan? hehe..


7 comments:

MRS. K said...

feeewitttt.. fashionista!

MrS. F!zA said...

selalu tgk org pakai tp lum pnh cuba..hihi

♥ mama eza ♥ said...

macam2 fesyen earing..huhu..suke tukar2 skang ne..auni suke main tau..

ummiaqeef said...

@MRS. K

kahkah! fashionista la sangatttt!!

ummiaqeef said...

@MrS. F!zA

kite ni suke mencube..hehe..

ummiaqeef said...

@♥ mama eza ♥

seb baik laki aku x perli, haha.. memacam pesen dah aku try..ekekeke..

eima said...

wahhhh kreatif.....

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize