Monday, July 4, 2011

alamak! FB blocked!

ayo.. x tahu..
sape buat....??



note : mmg monday blues la.. blocked page pun kaler blue..uwaa!!

6 comments:

Sidratul Muntaha said...

:P
monday saya tak blue tpi flu!!
huhuhuh..
mc 2 ari!

MamaEma said...

dia nak femes juga tu...

sbb pasti yg ada buat entri nyer...ahaks

MrS. F!zA said...

pulak..mampus kebosanan kalo semua nk di block nya..jgn blog pon dia block

ayu said...

hehehhhe.... FB kene blog.. tapi kalau nk update blog boleh... so kita layan blog je lah..

Puan Kutu said...

lor kenapa?hehe

ummiaqeef said...

payah la gini xleh berfb kat opis..dah kena amaran, cume lunch hour ngan after opis hour je baru boleh..cam x best je.. nti kalau ade mase kat rumah boleh la intai2 fb tu.. :(

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize