Thursday, June 23, 2011

dapat bunga lagi..

morning uolls..

dah b'fast ke? bz skit la pg ni, bese la kalau ade bos pepagi lg dah bz, hehe. tp sok dia o/station JB, sabtu ni sampai next sabtu dia g london, huhu.. sik travelling je my bos nih..

actually nak mengadu domba pasal nasib malang yg menimpa di pagi hari..sob..sob.. mase nak g keje pg td, bole lak tercepit jari kaki kat bawah pintu rumah, uwaaa!! cam nak nangis jek. sampai taska mase nak tutup pintu kete, tercepit lak jari tangan skit kat pintu, nasib x kuat.. uwaa lg sekali!! tu la kelam kelibut pagi hari sbb tgk tank minyak dah nak empty, kena la singgah petronas dulu.

seb baik sampai mcm biase x lambat sgt so parking byk lg. parking kat opis ni kalau lmbt skit mula la full, tu yg malas tuh. sebelum ni senang sbb pakai pass officer yg sedang berpantang, so masuk parking lot dia je. skarang ni dia dah masuk keje, kena la park kat parking awam kat blakang bangunan.

tadi mase tgh borak² dgn officemate, ade la nampak mamat bawak bunga. ingatkan sape la hantar bunga kat i, haha.. rupenye mmg bunga tu untuk saya.......... punya bos... ekeke.. ade yg masih hantar congrate flower pasal dato's hip yg my bos terima. sangat la cantik bunga² fresh ni, x dpt bunga, dapat bergambar dgn bunga pun jadi la..hahaha..



huduhnye diriku duduk begitu, haha..

4 comments:

Ila said...

dah bergambar gan bunga pun jadilah kan..pengubat lara..heheh

eima said...

ingatkan sape la bg bunga...

eB ezrin said...

hik3... suker bunger rupernyer :)

MrS. F!zA said...

adehh siannya 2x terkepit lak tu..tp kdg2 mmg begitu ada hari2 yg kita rsa mcm ape ke hal la asyik mlg je haini..hihi tk luka kan?

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize