Friday, May 20, 2011

ngedate sama adam dan nur today!

morning...dah sarapan? saya mcm biase..minum susu sama oat sajork.. just to share this good news. my bos dapat 'title' kat depan nama tu officially yesterday.. yeay! lps ni gelaran i pun tukar jugak la..ekekeke. *tetibe* today my bos cuti and next week overseas seminggu..

harini i ada muvie date same shinnaz.. dah booked tiket 2 hari lepas.. playsafe..hehe


selamber je amik muvie kul 1.00pm, hahaha.. shin, pastikan bawa kotak tisu nanti ye, hehehe..


5 comments:

eima said...

nape elaran ko pun tukar ..konpius jap...

weh nape ko tak dpt call dr BPH lagi ke .. dah update kan ngan BPH waktu naik gred ari tu .....
ramai la geng PA dpt p15 tuh ....

Ummi Eisya&Amani said...

bestnye..curi2 keluar ke.hihii

Pn. Zana said...

sy pun nk tengok. tapi malam esokk..:)

♥mama eza♥ said...

sgt jeles hokeh...xtunggu aku,,uwaaaaa!!

Dayu said...

nur kasih ada jalan citer yang best
tp tiada kesinambungan, plot dia agak celaru
byk scene2 yang dirasakan tak perlu

maybe my expectation is higher tapi tak termakbul

nampak macam khabir kelam kabut buat citer ni

for me, nur kasih biasa2 je
no impact macam citer2 khabis yang lain macam SEPI atau CINTA

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize