Friday, April 22, 2011

karenah anak yg terpaksa dituruti..

ewah, tajuk skema seh. alkisah sejak dua menjak ni aqeef suke bebenor pakai kasut. nak kuar pakai kasut, g teman abah dia main badminton mlm td pun pakai kasut siap berstokin. pagi tadi nak g skool pun nak pakai kasut jugak. bila x turutkan mule la nak melenting menhempas diri ke lantai. *ikut gen sape ni? kehkeh*

mule tu pg td saya suruh pakai selipar je tp dia bertegas nak pakai kasut. saya pun pakaikan lah kasut tanpa stokin sbb kasut ni dah ketat. bile dah pakai kasut nak pakai stokin pulak. bile x kasi dia terus berguling kat lantai. terpaksa la bukak semula kasut dan pakaikan stokin pulak. hai la anak.. pagi² sudah mencabar kesabaran ummi dia ni. *grrr*

x tahu ape melantak nak pakai kasut ni, maybe sbb sblm ni tersorok bawah seat dlm kete. haritu dia ternampak dan sibuk nak pakai.  kalau pakai baju smart² nak g jalan ke g mane² ke sesuai la nak pakai ngan kasut ni. ni bole dia pakai suar tido ngan kasut ni. pitam!




suar senteng dgn x mandinye pakai kasut nih, anak sapa la ni? haha

nota ummiaqeef : abah, aqeef mintak kasut baru, ekekeke..

6 comments:

eima said...

fahim plak aku tak penah belikan die kasut ...hahaha
croc ngan sandals gitu je la...

eima said...

ke aqeef dah ade awek kat skool ...kena la smart2 pegi skool ...kiki

ummiaqeef said...

@eima

aku mmg belikan dia sandal ngan selipar je..kasut tu kawan aku bg hadiah kat dia. tu pun dah ketat sbuk nak pakai..haha

AziE said...

Tak tahannn...tiap tika nak smart...

MrS. F!zA said...

ni msti suka smart2 sok besar pon..bila smart2 awek ramai melekat..kekeke

Ila said...

aqeef pandai bergaya dah tu...faiz plak suka pakai selipar...hehehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize