Thursday, April 21, 2011

aqeef ada lovebite?

morning..

lately mcm xde mood nak update blog. harini bos cuti sampai esok, bole la nak tergeliat² tanpa toleh ke belakang (bilik bos), kehkeh. usb cable phone ni miss place lagi lah, payah nak transfer gambar. gune laptop kat rumah kadang mlm x sempat online. merasalah update entry tanpa gambar.

hari selasa baru ni mase nak mandikan aqeef ada nampak bekas mcm lovebite kecik kat tepi badan aqeef, 3 tanda. ewah, sape la gatai duk buat lovebite kat badan anak aku tu. x tahu la bekas gigit ke cubit ke ape. smlm ada tanye kat cikgu dia sambil tunjuk bekas tu, tp cikgu kata x perasan pulak kot dia gaduh ngan kawan dia kot. aiyak? agaknye aqeef nakal sgt kot kat skool. ada pic dlm hp tp xleh nak transfer lg lor, nti kalau sempat sy update gambar kat rumah.

*pic update*

what say u?

bila tanye aqeef, sape buat? dia ckp, 'aqeef wat..' tanye lg dia kata, 'ummi wat'..apakah? ummi cubit² manja je xde la tinggal bekas mcm tu. x nak ckp pulak dia.. mase balik amik dia smlm, ada sorang cikgu tu ckp, 'kak, bekas kudis dia la.. uiks! x kan la saya dan abah dia x kenai bekas kudis or bekas camtu. sbb mmg pg tu xde pun bekas tu mase kat rumah. mmg ade 1 bekas terluka tp bawah skit dr 3 tanda tu. tp dah nak baik yg tu. bukan la nak tuduh cikgu or sesape tp sekadar nak bertanya kot la cikgu tu tau. aqeef pun xde ckp sakit ke ape. risau gak coz aqeef mmg lasak gak bergurau..

k la, nak cari mood kejap. daaa...


8 comments:

eima said...

seb baik fahim suka ngadu ...
so aku tau semua die buat...
fahim ckp cekgu tak babap, tak cubit, rotan,tampar tp tarik rambut ....huhuh

klu pk balik itu je cara tak bg bdn anak ade bekas kan ....

tp aku pk positif ...
selagi rambut fahim tak gugur ke fahim ngadu sakit pala ..aku nk wat dek ...hahaha

lg 1 pemikiran positif aku... time lap rambut pas mandi mayb cekgu die lap gaya gitu...fahim dah biasa mama die wat secara lembut penuh kasih sayang....hahaha

eB ezrin said...

ishhh... kena tanyuer betul2 tuh... musykil

ummiaqeef said...

@eima

ye la..aku pun xde la nak tuduh2 cikgu wat ke ape tp nak tanye kot dia ade nampak. lgpun aqeef ok je, mak dia yg lbh, kahkah. dia pun xde fobia nak g skool ke ape..elok je..

ummiaqeef said...

@eB ezrin

itu la kemusykilan yg sedang difikirkan. tp bekas tu pun dah makin nak ilang..

Ada Dalina said...

aiyokkk...aqeef ader scandal ekkkk?ahakss...

MrS. F!zA said...

hahaha lawakla bca psl eima tu..huhu

* ni msti ada gugurl yg try2 bt lovebite..ekeke

budak tmbuh gigi kot kan tu yg dia cri mgsa

Ila said...

lasak sgt kot bergurau..budak2 ni kadang2 bukan sedar pun

eima said...

@ummiaqeef

klu cam tu tak dak pepe la.. fahim je suka ngadu bila aku tanya2 ...
suka plak aku tanya fahim...

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize