Tuesday, February 22, 2011

bunyi ape tu?

mlm ni mase duk ber'fb' tetibe mcm scary je dgr bunyi dr atas rumah. bukan bunyi guli or seret kusi, tu dah biase. ni 1st time dgr, ingatkan kipas siling ni nak runtuh. bila switch off bunyi tu ade lagi. nak kata bunyi org bumping bola pun ade, tp mcm pelik je.. bunyi tu berpanjangan. last2 makin lame makin laju dan stop. eh, bunyi ape ek? (tetibe mata ni duk jeling kiri kanan). suami belum balik dari main badminton lagi. haha. pengaruh betul la. tu la suke sgt tgk citer seram2..

tetibe perasan mcm ade org dtg dr blakang, tgk2 aqeef dtg. terkejut mak nak! eh, td dia tido dlm bilik. suke sgt sedar pastu cari ummi kat luar bilik. bikin suspender  je tau. mak kau ni dah la penakut! haha


3 comments:

Ila said...

cuba tgk atas almari..dia kat istu kot...hehehe

eima said...

ceh ko nih ... umah atas ko ade org duduk ke ?? ke kosong haaaaaaaaaa....
klu ade ko pi ketuk warn die

mrs zach said...

jeng jeng jeng...jap lagi aku bubuh crite angker lagi dlm blog aku. jeng jeng jeng

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize