Saturday, January 1, 2011

tahun baru..wajah baru..

salam new year!

tadaaa... cun x wajah baru blog saya? cun lg tuan punye blog kan? ahaks! tp page tu x siap lg, bese la nak godek2 tu kena amik mase yg lame. x larat nak duduk lame depan laptop ni, naik kematu punggung,haha. selain tukar wajah, saya dah cash out my earning from nuffnang. walaupun jumlah x seberapa tp duit juga tu. bole gune buat ape2 kan? hehe. tq nuffnang! kena tunggu jugak la kan nak dpt cek tu. ade 2 BE yg tgh running, tu pun xtahu la bertahan sampai bile,ekekeke. paling tinggi pun x sampai 10 hinggit dah jd ME. ;P

k, nak citer hari ni dr pg g kenduri kawin sepupu suami. ptg td balik terus pengsan anak ngan mak. bapaknye kuar semula g gunting rambut. g umah org kawin pun letih,hehe. melayan aqeef yg buat huru-hara kat rumah pengantin. pg td dah jatuh kat umah,berbekas kat pipi. hai la! bole kena migrain ummi cenggini! haha.

asik bercerita je dr td. saya nak bgtau yg wishlish dah update! hehe. mane yg x tertunai akan diforward ke thn berikutnye, ekekeke. harap2 sumer akan tertunai dlm tahun 2011 juga. doakan saya ye.. ; )

nota ummiaqeef : Al-Fatihah buat Allahyarham Faizal Yusof, pelakon a.k.a ex husband siti nordiana yang meninggal hari ini, 1.1.11. semoga roh beliau ditempatkan di kalangan org2 yg beriman..

5 comments:

eima said...

wahhh rumah baru....
centek....
hopefully sekali lagi kite terserempak tetiap pagi ...nampak awak boyot plak ek ...

MrS. F!zA said...

mmg kalo duk godek blog ni smpai kematu la vontot..selagi tk puas hati..hehehe

weee dh cashout..kita nk biar dlu lah beranak pinak..tk byk lg..hehe

ummiaqeef said...

@eima

hehe..semoga kite sesama memboyot yek..anak sulung dah sebaya kan..ehehehehe..insyaAllah..

ummiaqeef said...

@MrS. F!zA

xde byk pun tp x sabar coz lambat sgt nak naik. so,disebabkan dah habis tahun nak cash out 1st earning.. ;P

Pn. Zana said...

sama la ngan Ammar . suke sgt menumpah kan air di baju. boleh jdi hulk jugak lah ..hahhaa.skrg, sibuk nak kete-kete. tu mksudnya nak jalan ..hahaha. x kose nak melayan ..kejam kan ?

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize