Thursday, January 27, 2011

smlm aqeef pegi rumah lyna..

balik keje smlm saya singgah rumah mamalyna yg berdekatan dengan blok rumah saya. mahu beli popia crabstik. kawan saya mintak tlg orderkan, kebetulan saya pun belum pernah try popia buatan mamalyna ni. saya beli sepeket utk saya dan sepeket utk kawan.

selama ni duk kenal dlm blog ngan fb je, ni 1st time bersua muka, hehe. aqeef apa lagi, jejaka pemalu bila pandang lyna. haha. lyna tersangat peramah tp aqeef diam membisu. apakah? bujang saya tu mmg pemalu + sombong skit kalau dengan org yg x kenal. org tanye x jawab, salam pun x nak. sudahnye dah nak balik baru bersuara, haha. duk lambai2 dgn lyna. yg x tahan tu lyna nangis bile kami balik. alalala,siannye la. next time kite jumpa lg ye syg.. ;P

budak ni dpt vitagen dr mamalyna. org nak mintak skit x kasi. sampai ke rumah terus nak minum.



note to mamalyna : tq ye kak.. mengacau akak tgh masak je smlm, hehe..


3 comments:

::Mamalyna:: said...

rozi, aqeef tue terkujat tengok lyna yg aksi kalah budak lelaki tue, hehehe... mesti aqeef ingat, ni budak lelaki ke perempuan, panjat grill tp pakai baju tido labuh, ehhee...

tq rozi coz sudi order, tp borak2 depan umah jer... nanti datang makan2 plak yer..

ummiaqeef said...

@::Mamalyna::

aqeef terkesima tgk lyna yg aktif semacam dpn dia. dia pandang je, ape agaknye yg dia tgh fikir, hahaha. lawak lah.

sama². insyaAllah kalau ade yg menjemput..hehe

eima said...

bila lagi ek ... nk bw fahim jumpa kembar tarikh die tu ek ...

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize