Thursday, December 9, 2010

sape nak teka? jawapan yg tepat dpt hadiah!

bersempena 3rd anniversary saya dan suami pd 8th december ni, saya ingin memberi sedikit cenderahati kpd pembaca blog saya atau erti kata lain my referrals yang bertuah. xde la gah sgt cenderahati ni,cume sekadar penghargaan saya pd uolls. name pun blog picisan, ahaks!~ (errr..ade ke yg nak join?)

memandangkan 7th december merupakan cuti awal muharram, saya telah ke satu destinasi. last minit plan bersama suami, hehe. so kalau uolls bole teka dgn tepat destinasi yg kami tuju, ade cenderahati yg akan diberi.

1st jawab dgn cepat + tepat akan dpt :


cenderahati

2nd jawab dgn tepat dapat :
 cenderahati

3rd jawab dgn tepat dapat: 
cenderahati

syaratnye mudah saja. sape2 yg singgah di blog saya bole join. x kisah la nak follow ke x,depends to urself. 
cuma tinggalkan kat komen entry ni dgn jawapan saje. yg penting ade BLOG ye! tp diingatkan 1 komen = 1 destinasi. so pikir masak2 sblm komen, hehe. 
(cth : saya teka cameron highland) 
bole komen sekali saja ye. good luck!

tarikh tutup : bila2 mase dari sekarang! dan bile dah ade pemenang.

mudah kan? ntah2 x sampai 5 minit dah ade pemenang.. hehehe..just for fun!
gud nite! daaa...

12 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

genting??? ;p

Nad @ MamaZakwan said...

saya teka emm.............. PORT DICKSON kot..

lien said...

kita baru je nak teka cameron highland tadi..aishhh..
tpaksa cari jawapan len..
ermm..rasanya anda ke GENTING HIGHLAND.
betul tak..betul tak???heheheh

Ummi Eisya said...

klu tak ada ke..

Mrs. Hakim said...

saya teka awak ke port dickson... menanglah!! menanglah!! fuh~ fuh~

Diana Din said...

saya teka port dickson... hehe

mama_auni said...

genting highland kot...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

mmm... mane ekkk..
melaka kot, hihihihi.. :P

Pn. Zana said...

sy teka pegi Melaka. fuh! mintak betul ..:)

aku mama chami said...

aku teka bukit tinggi..eehehe...

efa said...

genting highland..tiru jawapan iza & shinnaz

Junebunga said...

if jun tanye amin aci tak???... sure btol nye.. ngeh ngeh ngeh..
saya rasa...kamu bertiga ke KLIF2010 kot.. pastu korang lajak ke Cameron Highland.

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize