Friday, December 10, 2010

jawapannye ialah.......

jeng..jeng..jeng..
.

.
 
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 .

.

.

.

.

.


.

.

.


 A Famosa Resort, Melaka
(Animal World Safari)

gambar di tempat kejadian x sempat upload coz lupa nak transfer ke thumbdrive..
later upload sebagai bukti..huhu..sori ye..
tp xde yg jawab dgn tepat dan jitu.
yg jawab hampir tepat iaitu :

1st place :



2nd place :


 memandangkan xde yg jawab berkaitan tempat tu,saya bg lg 1 pada early bird. 
1st penyertaan iaitu :




saguhati berupa FM (fridge magnet)

sila emelkan alamat anda kepada saya :
sya_ziana@yahoo.com

TQ ye..saje suka-suki..
maaf kalau ade kekurangan..
next time kalau ade rezeki saya buat lagi.. ;P

8 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

omg! dapat jugak! yay! yay! tempat paling dekat sampai skg aku tak dpt pergi. percaya tak. kg nun ha kat sg. ampat tu. tapi takde de laki aku nak bawak.sedih aku. tapi dpt FM dari kau pun jadilah! i lap u roxy!! muwahh!

p.s: btw, aku nak teka melaka. tapi aku kasik can lah kat org lain! haha. ;p

thanks u rooxy!

Pn. Zana said...

ye..ye.menang jugak !! nnti sy email yer..thanks

mama_auni said...

eee...xaci tau ko...bweks...camne shinnaz dapat jugak ne..nk jugak....

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

ceh! pegi la..best tau..

ummiaqeef said...

@Pn. Zana

thanks ya...nanti dah pos saya bgtau...

ummiaqeef said...

@mama_auni

ala..sori yang..ade 3 je..next time i buat lg ye..hihi..

mama_auni said...

eee...xmo kawan..nk majuk...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

weh! aku punk ena emel ke address aku? ko kasik je lah by hand! tak sabau nie..lambat ar!

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize