Friday, November 12, 2010

lunch @ encik kenny!

owh,saya agak bz pagi td coz bos ade. kena cover line skit,kang kantoi pulak. ok, as usual, every friday kami akan lunch kat luar. means luar dr opis la ye. tmpt faberet, alamanda la.. kalau la ade shopping complex lain kat putrajaya ni. hehe. sebelum sampai alamanda dlm 10min perjalanan,kena decide dulu nak makan ape. kalau x nanti buang masa duk pk nak makan mane..nak makan ape..so,turun dr kete dah decide, hari ni makan di kenny rogers. ni yg saya lemah ni, kalau bercerita mesti panjang lebar. k la,pendekkan citer.

sblm makan sumer bising bebel² borak², bila dpt makanan terus senyap. nape ek? hehe.. ye la,tgh makan x elok bercakap..kahkah! menikmati tu..k la,saya order menu kat bawah ni. sedap gilak! lg² ada org belanja,jadi super duper sedap! thanks eza a.k.a mama_auni for the treat.

~cilok gmbr kat fb iza,hehe~

nota ummiaqeef : makan dgn baca bismillah dan x toleh kiri kanan..hahaha..


2 comments:

mama_auni said...

nyum2..kenyang makan ari neh..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

pot pet pot pet makcik nie....haha. ha ah..aku pun perasan..kita mcm senyap je masa makan...aku tak larat lah..muak gila mashed potato dia..terus macam..gulp..gulpp...

lain kali kita buat trick mcm tu tau. decide nak makan mana dulu baru turun kete..hahahah

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize