Monday, November 15, 2010

jalan² tgk pane(read as aeroplane)

petang smlm jalan² ke lcct. saje bawak aqeef tgk plane. dia sebut 'pane'..kalau lalu kat highway salak-sepang tu mmg nampak jelas aeroplane ye. ade yg baru nak terbang,ade yg nak mendarat. masuk kat lcct tu tp susah parking situ,benti tepi jalan je dekat ngan landasan tu. pastu abah aqeef bawak pegi 1 bukit tu mmg nampak jelas. sekali ada polis jage daaa...

seb baik dia kasi can coz sian kat aqeef. hehe. dpt la dlm 10mi tgk plane fly. teruja sungguh dia dpt tgk dekat dan life dr darat terus ke udara..hahaha.. len kali kite ajak abah naik pulak ye..hehe..

like this pic

muka saya sudah mulat..

aqeef yg teruja..(padahal maknye skali..haha)

ready to fly
another plane


nota ummiaqeef : teringin bawak aqeef naik fligth..maknye pun teringin juga,baru 2 kali naik AA..

3 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

masa kau g langkawi tu dia takde ke?

ummiaqeef said...

aqeef dlm perut 6mth..hehe..

mama_auni said...

heheh...aku xpenah jugak naik AA...

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize