Wednesday, August 11, 2010

cerita campur-campur..

semalam balik keje lambat..
g berpeleseran kejap ngan dak opis..
mlm tu pegi mkn pizza..
tu pun kejap je sbb perut incik chubby (read as hubby) x berapa sihat..
dapat juga makan pizza baru tu..huhu
xleh la publish kat sini kang kecur pulak uolls...hehe
tp makan se'slice' je sbb incik chubby sudah mau pulang..
perut memulas² pulak..
terus tapau balance tu..mcm cpt kenyang je..
balik tu x makan pun..tanye incik chubby nak sahur ape..
dia kate balance pizza ade lg kan..(dlm hati selamat aku xyah masak..hahaha)
pagi td semangat bangun sahur siapkan makanan dan air milo panas..
aqeef pun sahur jugak uolls...
saya malas nak tido kononnye, mase tu baru pukul 5.45pg..
siap mandi lg tu sbb panas peluh² dan nak rasa segar supaya x tido..
tapi...walaupun tiada setan gayut di mata, saya terlelap di sofa..
siap mimpi² bagai..owh saya x suke mimpi tu!
bila sedar dah nak pukul 7pg..apelagas..
seb baik dah mandi..baju pun x payah gosok..
lari pecut bersiap! giler!
hangkut aqeef tgh tido..cian dia...
sampai opis nmpak kete pelik..
kete ade roda 3 uolls..bese tgk kat citer mr.bean kan..
 owh..saya sgt jakun!
ini buktinye..hehehe







rasanye JPJ nak buat test dulu kot..
tapi kalau belok, balance ke ek?
baru teringat supposed hari ni baju raya saya siap..
nak kena tanye taylor tu dah siap ke lom..
wah terujanye..baru 1st pose dah excited nak test baju raya..
muat ke idak ni..lemak dah bertambah ni...uwaa!!
xpe,gigih nak kurangkan lemak di bulan pose..
tp dah call kate esok baru bole amik..
huhu..duit lg??? haishhh!
 



nota ummiaqeef : hari ni nak berbuka ape ye? hrmmm...

4 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

ko mimpi apa weh?

kete tu kete sape lah tuh. hehe

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

mimpi ngeri..dah citer kat chatting..

kete tu jpj nak test drive dulu kot..

wan sujaihah said...

uik..canggih nyer keter ni,,,he he...

ummiaqeef said...

@wan sujaihah

tu la pasai..pelik pun ado..hihi

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize