Monday, July 12, 2010

suami saya dan hobi barunye..

jumaat lepas suami saya ajak pegi alamanda..
saya pun ikut la xtau tujuan sebenar..
terus dia masuk fotokem..rupenye nak survey SLR..
ingat x entry saya pasal idaman hubby saya yg ini
hubby saya kalau dia kate nak,mmg dia x kira msti dia nak dptkan juga..
mungkin la saya x berapa arif bab tu rase bosan gak tunggu..
sudahnye saya bawa aqeef ke playard budak² tepi parkson tu..
tgk² dia dah bawa beg camera dan gadjet²..
rupenye dia beli terus ingatkan survey saje..haish!
dpt yg ini pun jadi lah sbb dia idamkan nikon D90 tu..over tau!
balik tu siap singgah kat jambatan lg duk snap sane snap sini..
huh...saya dan aqeef sampai terlelap dlm kete tggu dia..hahaha..
kat rumah segenap sudut dia snap..geleng kepala saya tgk dia..
aqeef yg tidak bersalah pun jadi mangsa model x bergaji..haha
xpe la..asalkan dia hepi..
hari ni hubby mc sbb batuk + selsema..
jangkit dari aqeef..
semoga b dan aqeef cepat sembuh..

nota ummiaqeef : saya x reti nak gune so duk diam² je..hehe


6 comments:

Ummi Eisya said...

best best..geng canon lagi..ala,memula tak pandai,nanti mesti nak amic pic je kejenye..meletop la pic aqeef lepas ni..

MRS. K said...

ala.. pakai mode auto sudah.. hehehe

Shinnaz Ahmad Rasid said...

nanti pergi Redang bersama camera baru. yang ini boleh masuk air ker?

ummiaqeef said...

@Ummi Eisya

tu la..hubby kite lom pandai sgt..tgh blaja2..byk sgt x jadi..hehe

ummiaqeef said...

@MRS. K

haha..mule2 ni bagi can tuan punye pakai dulu..hehe

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

huhu..kena suh dia study dulu nti baru bole amik pic power²..wakakaka...mane bole masuk air..gilos!

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize