Monday, July 12, 2010

pulut kuning + kari ayam

morning uolls...
hari ni bos i outstesen..
so,saya bole buat keje ikut mood saya..hehe..
smlm mama auni ade call nak bg something..
so,pas maghrib tu dia dtg bg pulut sama itu kari ayam..
blm sempat saya bukak dr plastik aqeef sudah ready..
mcm tau² je tu makanan..hehe


 
feberet aqeef tu..lihat saje la..


nota ummiaqeef : betul ke org kate kalau budak kecik mkn pulut nanti gagap??


4 comments:

mama_auni said...

penah jugak dengar, tp jgn la ko bg die melantak cam makan nasik..hahaha

ummiaqeef said...

@mama_auni

uiks..aqeef mkn byk..hahaha

~RuzimahJohari~ said...

Tak Percaya! rozie leh tak ko suruh orang yang kata tu explain secara saintifik and logic naper leh jadi gagap..huhuhuhu..

Mohamad Nur Hidayat said...

teringin la pulak pulut ni

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize