Tuesday, June 1, 2010

kisah khamis saya yg lepas..wedges..dan muvie..

khamis last week, last keje sblm coti tu saya sempat lari jap ke alamanda time lunch tu..
saje je nak makan kat sane, malas mkn kat cafe opis ni..
saya dan cik hajar (my opismate) tumpang pn shinnaz dan en. haizi g sane..
sempat juga sementara tunggu laki bini tu makan tu kan..
saya masuk kedai cap idung (bak kate mrs. k)..hehe
mlm tu pulak saya ada date ngan en. chubby saya (my hubby) g tgk muvie..
dpt tiket free dr shinnaz aritu tgk prince of persia kat entry ni..
sgt best..heronye hensem..haha..
tq shin,kalau ade lg bg la lg.. ;P


 yg di bawah ni pula wedges baru saya tu..perlu tayang kah?? 
sbb jakun x pernah pakai..kahkahkah


1st time saya ada wedges sepanjang idup saya..haha...
setelah sekian lama saya x soping moping kali ni saya terkantoi juga..
sbb saya mmg betul² berkenan dan mmg nak beli wedges..
hari ni saya dah pakai pun tp xde sape nak jadi tukang amik gambo..
kawan² saya yg jadi tukang amik gambo ramai coti..
so,saya snap sendiri kasut ni tp tanpa kaki ku yg gebus tu..hahaha..
malu i..amik gambo kasut je la.. ;P

note ummiaqeef :  saya feel chumels arini coz pakai wedges baru..huahuahua..jgn muntah depan pc..wakakaka..

10 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

wow! mesti kau lagi tinggi. nak beli jugak. nak beli jugak

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

xde la..x tinggi pun..kasut yg biase aku pakai tu lg tinggi..ni biase je..

wan sujaihah said...

hehhe..klu kasut baru ..memang terasa diri tu cumell sgt..hehehhe

mama_auni said...

hehee kantoi sopping jua akhirnya..hahaha..ade tgk wedges ne jugak ari tuh tp xbeli..heheh ko beli dulu..

mama_auni said...

WAH SUDAH KANTOI SOPPING..HEHEHE...cantik kasut..

ummiaqeef said...

@wan sujaihah

x pakai kasut baru pun rase cumels camane tu? hehe..

ummiaqeef said...

@mama_auni

aku tgk terus berkenan..nak colour lain tp abis..dpt colour tu..xpe la..janji aku suke..huahuahua..

ummiaqeef said...

@mama_auni

pesal ko komen sampai 2 kali??? msti sbb ko excited tgk kasut aku yg cantik tu kan? hahahahahahaha.....

Shinnaz Ahmad Rasid said...

roxy!! raya ni jom operasi kasut bersama-sama. hehe

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

bole..bole..xde hal... ;P

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize