Friday, May 21, 2010

naruto oh naruto..




 skang ni saya xde kawan nak borak sebab??
suami saya tgh layan naruto kat tv..
kalau dia layan naruto mmg x pedulik org sekelliling..
even aqeef dengki tekan button 'off'' kat tv cpt2 dia betulkan..
siap ckp,'aqeef ni kacau je abah nak tgk naruto'
ape kes?? hahaha...
k la,dah maghrib..sambung nti..daaaa


2 comments:

sabree hussin said...

hhi best what naruto ni, sesuai untuk seisi keluarga

ummiaqeef said...

@sabree hussin

hoho! rase mcm di zaman kanak² gitu.. ;P

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize