Thursday, May 20, 2010

broken heart bcoz of broken freezer..bole gitu..?

saya sgt rimas dgn keadaan fridge saya yg macam nak roboh tu..
malu nak snap gambar sebenar..
pinjam gambar en.google je la..
lebih kurang camni la single door fridge kat umah saya...
.
.
.


tapi penutup freezer tu dah broken la...
mula tu sompek je pastu dah patah terus..
ganaz sungguh makhluk yg menggunakannye tu..
haha..mesti uolls ckp saya kan? hehe
skarang ni tiap kali bukak fridge msti nak terjatuh penutup tu..
sgt menyusahkan dan boleh mendatangkan marah..
so,saya dah risik² kat hubby suh ganti baru..hihi
tunggu je la bile masenye..siap request yg BESAR punya mcm iklan maggie
kahkahkah..sesuka hati je..xde maknenye..
asalkan bole berfungsi dgn baik sudey.....

note ummiaqeef : kalau bole sumernye nak tukar baru..peti lama tukar baru..tilam lama tukar baru!

8 comments:

mama_auni said...

beli jek la yang baru..

jom lepak kat belog Mama_auni..
tajuk n3

ummiaqeef said...

sudah diusul..tunggu je la..haha

Shinnaz Ahmad Rasid said...

weh! aku ingat lagi. mase pinjam peti ais kau time aku tumpang sekejap kt umah kau. masa tu dia mcm nak patah. adakah aku yang buat? hahaha :P

ummiaqeef said...

haha..ko pun penyumbang jgk tu..bg share skit nk beli peti baru ni..hahahha

umialya said...

kalau nak tukar baru, beli le peti ais edisi terbaru., pastu tempek le kat sini, maner tau kot2 kita berkenan lak. hehe

Cdngn je, apa2pn terpulang le kpd kemampuan masing2

mamamarissa said...

senang cite...semua nak baru la...hehehe!!!

ummiaqeef said...

umialya ~ bole..bole..tgh kumpul duit ni..hehe

mamamarissa ~ ya betul..kalau byk duit sumer nak beli..xde duit,diam² sudah..haha

AziE said...

Beli yang besar terus. Tak yah susah2 kumpul duit. Cari je yang boleh buat installment, 0% interest. Ok tak? Hehehe.....jangan lupa tempek gambar fridge baru tu kat sini.

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize