Thursday, May 6, 2010

ape kes gaduh ngan anak??? hahaha

saya selalu gaduh (read as sakat²/menyakat) dengan ini budak..hehe
.
.
.
.

~ kerek tul muke..haha ~

mase ni dia x kasik saya ngecek buah mangga ni.. : (

 bile tanye dia : mata mane mata??
dia kelip² macam gambar ni tp xnmpk kelip² pulak,hehe..

aqeef pandai borak tp dlm bahasa dia la..
beriya ckp siap tunjuk² tp satu hape pun x paham..haha
bole sebut sikit² word dan dah kenal anggota badan..
dan semakin byk akal..hihi..

note ummiaqeef : senakal² dia tp bile nmpk cicak terus lari lintang pukang cari ummi ngan abah..haha.ape kes??. ;P

6 comments:

mama_auni said...

hahah..ummi die kempunan xdapat nk makan mangga...anak dah sebat dulu..haha

wan sujaihah said...

kak anka kita kan lebih kurang umur nye..best kan kak main ngan anak..hilang rase penat kan...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

hahahha..lawaklah aqeef takut cicak!!! :p

MRS. K said...

ooo.. hadif suke bangat sama cicak!
bila bukak je pintu luar, terus lari ke pintu
tengok kat lampu porch ade cicak ke tak

pandai sebut cicak tanpa gagal...mihahaha

ummiaqeef said...

mama_auni ~ ala..beli 4 bijik..ade lg 2 bijik..balik kang mkn lg..hihi

wan ~ hehe..tu ler nakal² dia bile dia tido nmpk sweet jek..

shin ~ tau xpe,sumer org gelak kalau nmpk dia takut tu..melekap je kat pangkuan kami..

mrs.k ~ suke pulak dia..aqeef penakut,xtau la ape dlm pikiran dia..agak sbb cicak jalan laju kot,haha..cam nampak hantu! dia sbut cak je blakang tu..

h a i z i said...

bagi hadiah cicak getah lah.. hihhihi

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize