Wednesday, April 28, 2010

inilah akibat bile cuti time org keje..hehe

 hari cuti saya hari ni sgt boring dan saya pun pegi ke

di sana saya jalan2 dan order
 
ptg2 skit saya bawa aqeef main di


mlm pula disebabkan mulut saya kene

 dan saya x selera nak makan lalu saya minum

 dan makan
 
tapi rasa macam nak makan


cecah dengan

sangat x berfaedah dan x berhasiat ye uolls..
sila jgn tiru xtvt dan menu saya ini..
sekian, terima kasih..

3 comments:

wan sujaihah said...

wah kak..satu n3 yang sngat menarikk....hehheheh ,takpe kak sekali sekala beriadah...heheh

yui92 said...

nice day... nasik ayam tu kfc ea?

ummiaqeef said...

wan ~ nak soping xleh..cuci mata je la..hehe

yui92 ~ nasik ayam?? tu snack plate kat kfc la dik..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize