Saturday, December 12, 2009

mood terkini..

kenapa mesti ada perasaan seperti ini?
kenapa mesti selalu berlaku pd aku?
kenapa..kenapa..dan kenapa...?
dan tlg jgn tanye aku KENAPA?


7 comments:

lien said...

tak le tanya kenapa kan..
jadi kita tanya why???

sujaihah said...

nak jugak tanyer KENAPA KAK?

shinnaz said...

tak mo tanyer..tapi cuma nak cakap, sabar la yer..

BoeyJoey said...

Hope everything is ok now... take care...

ummiaqeef said...

to all ~ aku rase ok skit skang ni..belajar menerima kenyataan..hehehe..

..nOj.. said...

skang dh ok ek? alhamdulillah... kalau sedey2 dengar lagu ni HADAPI DENGAN SENYUMAN - DEWA sure nanti dtg semangat... hehe

E.L.I.Z.A said...

hurmmm..sabar je la ek...setiap dugaan ada ganjarannya ☺

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize