Wednesday, November 25, 2009

" Seindah Butterfly " Giveaway Kategori B

kontes lg..kontes ni namenye..
" Seindah Butterfly " Giveaway Kategori B


dianjurkan oleh puan IRMA yg berada di abu dhabi..
kalau nak join sila la terjah blog beliau..
hadiah pula disponsori oleh puan CUDA yg merupakan tokei baju..
design sgt cute ok..so kene pilih 3 design baju di blog beliau..

puan cuda, saya sgt berkenan dengan design ini :



(i) design prince tu utk 'abah'
(ii) princess tu utk 'ummi'
(iii) little prince utk 'aqeef'


ok..pict yg dipertaruhkan ialah :


AQEEF IRFAN BIN AMINORLAH
1 TAHUN 2 BULAN

pic ni aku amik mase dia tengah makan cekodok..susah betul nak snap gambar dia skang ni,kadang bile kite panggil dia wat xtau je..dah tau org nak snap pic dia..ni kebetulan aku bg dia makan cekodok,pastu tgh2 syok dia makan,terus aku snap cepat2..tu yg dapat gambar camni..hihi..aqeef pantang nampak org makan,mule la dia nak mengecek..dtg dekat2 nak mintak makanan,kalau x bg mula la mengamuk,alahai aqeef..skang ni kalau xdpt ape yg dia nak,mengamuk cam org kene pukul..siap menjatuhkan diri kat lantai la,mengangis smpai merah2 muke..terpaksa la turutkan nak suh dia benti nangis..hehe..

p/s : oklah,sudah mengantuk ni,nak ZzZzZz...

2 comments:

:: butterfly :: said...

salam..
mekasih memeriahkan my giveaway..
gudlak yer ;)

ps: jom join kategori A plak :B

BoeyJoey said...

Hope you'll win! Good luck :-D

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize