Friday, November 20, 2009

My Sweet Little shop Giveaway

server agak lembap skang ni,susah nak update..dr td 1 entry pun x sempat nak post..sgt slow ok..tp aku berlari pecut utk sertai giveaway ni..sbb tarikh tutup diawalkan dr 30 November 2009 kepada hari ini (20 November 2009)..cepat! sempat ke x ni..huhu..

'My Sweet Little Shot Giveaway'


cara²nye :
1. cambiasa mestilah kena jd follower my sweet little shop n add my sweet little shop dlm bloglist korang - DONE!
2. letak banner atas ni kt sidebar korang n link sekali ke giveaway nih - DONE!
3. wat entri psl giveaway nih - DONE!
4. jgn lupa link back ke blog nih.. - DONE!
5. tgalkan link da siap kt ruangan komen bwh ni.. - DONE!

Pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah...so nie cam lucky winner ler...Seramai 3 orang pemenang bertuah akan dipilih..so kawan2 tunggu aper lagi..moh ler join my giveawaynie...

Disamping tu korang leh ler jenguk2 n membeli barangan yang ada kat blog nie..murah..murah..semuanya...

p/s : byk lg kontes nak masuk tp x menyempat nak post lg..jgn jemu pulak.. ;p

No comments:

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize