Monday, October 12, 2009

weekend @ open house..

weekend baru ni byk jemputan open house..sabtu tu hubby ade keje skit nak di'settle'kan..so aku & aqeef je memenuhi jemputan rakan opis..lg pun kat putrajaya je x jauh..boleh gagahkan lg,huhu..xde pic ok..sbuk mengawal si kecik yg lasak tu..

ahad pulak g ampang umah kawan hubby..memula aku nak g umah kawan aku mase poli dulu kat putrajaya jugak..pas hubby bgn tido tu dia ajak g umah kawan dia kat ampang pulak..so,g ampang dulu baru singgah yg putrajaya tu..huhu..cume ade pic sblm pegi je ye..ni pun tetibe je hubby amik pic dia & aqeef sbb tunggu ummi bersiap,seb baik x bising..haha..pic aku tu cuma nak interprem je..jarang skali nak amik pic bertiga..dan kami ni bukan suke posing sgt pun..wakaka..ayat leh caye ke?

~ nmpk poyo je mamat² ni kan..haha~(pic hubby amik sendiri ni,hehe)

~ cube bayangkan aqeef ade misai & janggut..sejibik abah dia kan? ~

~ alamak, aqeef xmo pandang camera hp pulak..1 more plz..~

~ aqeef dah pandang camera,aku pulak wat muncung..adeh..~

~ pic kami dan aqeef yg x berapa nak ready ~

ntah ape² ntah..yg penting kami kekenyangan smlm..ade jugak beberapa rumah yg kami x sempat singgah..maaf ye geng, tau je la mak bapak si kecik tu dah penat..wakakaka..

p/s : ade sesape lg nak wat open house,jemput lah kami..ayat x malu..hehe..

5 comments:

ibuhaikal said...

ooo..semalam g beraya rupanya..egatkan balik kg (dengkil)..heeheeheee..aqeef dah sehat yea..aikal selsema ngan batok la pulakkk..adoiii...letih layannn..

baBe_ieza said...

pe kate ko lak wat open house...hehehe

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

kaki posing rupanye family ni. sempat lg ambil gambar sambil tunggu queen bersiap..kikikiki..

ummiaqeef said...

ibuhaikal ~ ptg tu pas abis beraya ade singgah dengkil tp xde org kat umah..so,balik putra semula..

iza ~ aku dah wat aritu kat umah akak ipar aku skali..hehe..mggu pertama raya..insyaAllah..tahun dpn kalau panjang umo..haha..

mama-miya ~ kami bukan kaki posing tp sesekali tu poyo gak gayanye..hehe..lbh baik diorg posing dr membebel kat saya..hehe..

shinnaz said...

yeh..yeh..rozi nk wt open house!!!

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize