Friday, September 18, 2009

"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"

kebosanan yg melanda menyebabkan aku merajinkan diri menjoin contest di atas..ayat apakah?? sgt skema rama ok..sblm ni ade nmpk contest ni kat blog rakan blogger yg lain tp hold dulu..makin lame makin ramai yg join dan aku pun x mo ketinggalan sbb tgk tarikh tutup contest dah nak dekat..hehe..


so, kepada sesape yg nak join just click kat banner di atas ni..sumer syarat² lengkap boleh bace di situ..aku dah lame nak join tp sik xde kelapangan. kebetulan hari ni ade mase terluang so aku pun cpt² wat sbb contest tu berakhir 18 September 2009..seb baik sempat lg ni..

ini dia gambar yg aku pertaruhkan..cam nak iras² gaya tido baby di atas kan..hahaha..mase ni umo aqeef 6 bulan..skang ni dah setahun..(cepatnya masa berlalu)..

"lenanya tido ditemani mr elephant di tangan..ZzZzZzzz"

Name : AQEEF IRFAN BIN AMINORLAH
DOB : 14 SEPTEMBER 2008
POB : HOSPITAL PUTRAJAYA
Nama Ibu : ROZIANA BINTI ABD RAHMAN

Apa yg menarik tentang Blog
Love My New Life :

blog yg simple tp teratur..rajin join contest dan mcm² info yg bole kite share kat blog ni..erm..tp kan baiti ni mesti suke tgk nur kasih sbb siap letak video nur kasih kat entry ngan wat lahu tema blog lg tu..huhu..

p/s : sblm ni ade masuk contest aksi tido menarik tp xde rezeki..ni pun cube² je kalau x terpilih xpe la..saje je memeriahkan suasana..huhu..

2 comments:

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam terjah dear..huuh..dear my link tak dear kat bloglist u lerkkk...nnt tolong add erkkk...tq for joining

sujaihah said...

hehhe...boleh menang ni sbb aqeef tido sama betul ngan gambar contoh..hehhehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize