Wednesday, August 12, 2009

milik siapakah shawl ini?

sebenarnye smlm lg aku nak wat entry ni tp disebabkan kemalasan nak menghapdet blog so arini baru aku nak tepek kat sini..ehehe..ni pasal shawl yg aku tlg order kan bg pihak ibuhaikal n the geng..patutnye ade 4 helai tp ade selai yg xde stock so dpt la 3 helai sajork..inilah gambaran shawl tersebut..huhu..jgn marah ek pinjam jap nak tepek kat blog aku ni..bukan ape,saje je xde idea nak wat entry..huhu..

shawl ini milik mereka bertiga..huhu..

ni pulak model sambilan yg perasan duk nak poyo bergayo di pagi hari..haha..pedulik hapa aku.. :P


p/s : pssttt..jgn lupe menggayakan shawl baru nti ek..nak tgk tau..huhu..

6 comments:

ibuhaikal said...

takpe2..pinjam la tuk amek gmbr tak pe..heeheee..mekasih yea..

waaa...yang comey la pakai tudung cam gitu...tapi terserlah muka kebengangnya itu...huuuhuuu

.:Iz-AnN (",):. said...

yang tengah tu milik saya...hehehe...nanti saya try kat umah ye...

busyuksayang said...

amboi!!! mentang2 la boss tak de :D

ummiaqeef said...

ibuhaikal ~ pstttt..diam...
izan ~ hehe..mmg comei yg tu..
jue ~ tu la pasal..siap wat demo td kat surau..huhu..

sumysya said...

order online ke??? brape RM?? aku tak de lg shawl...

ummiaqeef said...

tgk kat entry aku yg lepas..kat blog list aku kat tepi pun ade..http://shawl4ustation.blogspot.com/..cuci mata dulu..huhu..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize