Tuesday, June 2, 2009

citer basi

erm..lamenye aku x update blog..bukan ape,usb cable xde susah nak transfer gambar..skang ni aku dah bole transfer dgn bantuan rakanku yg meminjamkan usb cable hp suaminye kepada aku..huhu..thanks ya shinnaz n haizi..nti kite pulangkan ek..hehehe..kena cari jgk ni kat kedai..

actually entry ni cam dah basi je..ehehehe..sbbnye aku g warehouse poney kat south city plaza last week..mase 1st day tu..saje je la ajak hubby g mlm tu..mmg crowded tul la,sbb dier wat kat dlm pagar..sumer org duk dlm tu duk pilih² baju anak masing²..waktu aku sampai tu aqeef tido..so,letak dlm stroller n abah dier la yg kena jage..aku la bergasak ngan org² kat dlm tu main amik je baju letak dlm plastik yg disediakan..huhu..ternyata payah jgk kan duk milih tu..dah la byk saiz besar utk kanak² umo 7thn ke atas..yg saiz setahun x byk pun..

mase aku duk capai² je baju² tu last² nye aku suh hubby pilih mane yg nak amik sbb xkan nak bli byk² lgpun regenye dlm rm10-rm15 la after less..yg aku amik tu saiz 1-2year..hubby kate cam kecik je..dier suh aku amik yg besar skit..so,aku tukar la amik saiz 2-3year..hahaha..leh wat baju raya ke? huhu.. dan hasil rembatanku sprt di bawah :

.
.
.
.
.

*baju je dpt grap..leh simpan utk raye..hehe*

6 comments:

ibuhaikal said...

memang crowded giler..kita g siang tu ngan member pun dah ramai...pening kepala..tapi baju2 memang banyak pilihan..sampai dah tak tau nak pilih yang mana..kalau ayah aikal ekut alamatnya ibu je la yang kat dalam jangan harap ar dia nak bersesak2 masuk kat dalam tu...

p/s:so rozi bape kerugian yang ditanggung?...heeheee

ummiaqeef said...

kerugian itanggung oleh abah dier la..ehehe..
byk ke beli utk aikal?

ibuhaikal said...

ada la 2,3 lai je...tak leh beli banyak2 nanti tak muat..baju raya pun tak beli lagi nie?...bile nak g shopping?...

ummiaqeef said...

beli la saiz besar..ni pun bli yg saiz besar sbb baju byk yg dah x muat..nak ajak soping ke? ehehe..

.:iZ-AnN (",):. said...

wahh...sakan nyuping ek...nak join jugak...hahaha...akak suka soping2 baju anak2 ni...hehehe

ummiaqeef said...

kak izan,
hahaha..i like soping..huhu..

p/s : nape xleh masuk blog akak?

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize