Wednesday, June 10, 2009

cd lg..




ari isnin baru ni aku cuti sbb baru balik dr kg mlm ahad tu..so,ari senin tu rehat² la kononnye..pastu opismate aku yg beli cd skali ngan aku tu sms kate cd dah sampai tp mase aku dtg selasa tu opismate aku lak cuti tp dier tinggalkan kat member sorg lg..aku pun pegi la amik cd² yg baru diorder..huh..6 keping sumernye..saje nak beli colour lain² + yg kartun², i like..yg oren tu sbnrnye aku order light green tp salah hantar lak..hehe..cumenye yg kartun pink n biru tu nmpk cam gurlish la plak..hahaha..lantak la labu..so skang ni kat umah ade 6 keping + yg baru 6 keping = 12 keping..huhu..smlm dah basuh sumer cd baru tu..nti aku snap gmbr aqeef pakai cd kartun² tu ek..ehehehe..

9 comments:

sujaihah said...

atas berbagai nasihat..saya pun dah beli hehhe.mintak tunjuk ajar ye,saya belum try lagi sbb br je dpt..hehheh

busyuksayang said...

wah!!! semuanya comel2 :D

ibuhaikal said...

i like the oren also...jangan lupa snap gmbr aqeef pakai yang colour oren ngan yg kartun2 tu sekali yea...:p

:: m.u.n.i.r.a :: said...

wah wah banyaaknye..siap ade katun2 lagik..
selamat bercd ye :)

ummiaqeef said...

kak wan aka sujaihah,
chaiyok..chaiyok..!

jue,
hehe..suke sgt sbb colouring..ummi dier yg excited..

ibuhaikal,
i like too..sbb tu suh ganti ngan oren..nti kite snap ek..

m.u.n.i.r.a,
tq..sape ni ye? xleh enter ur blog la..

.:Iz-AnN (",):. said...

ummiaqeef...bleh bitau akak tak dimana kamu beli kesemua cd2 ni...nak gak buang duit p beli...sementara duit masih banyak ni...haahahah

ummiaqeef said...

kak izan,
sila..sila..kite sudah bgtau akak kan..jgn malu jgn segan..duit kalau byk terlebih tu hulur2 la skit..hahaha..

mummYaeesh said...

sejak join dunia blogger ni baru tahu pasal cd!masa zaman yaeesh baby dulu tk tahu pun kewujudan menatang ni..hiks!ke mmg baru lagi cd ni?bagusla..jimat!(in long term la!)

ummiaqeef said...

mummYaeesh,
mmg ar..skang ni mcm² gadget ade..nti zaman akan dtg lg byk gadget baru..huhu..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize