Tuesday, November 26, 2013

need a holiday!

salam uolls..

haaa.. kan dah kata.. blog ni kejap tenggelam kejap timbul.. haha.. tuan empunye belog x serajin dulu.. ni pun jenguk² jugak x nak bg sunyi.. lately rase letih je.. kan best kalau dapat g spa ke.. lg² kalau ade yg sponsor.. ish..ish.. syok bangat nih.. errr.. dah kenapa ckp indon?

dah ujung² tahun ni best gak kalau dapat g bercuti kan? budak cuti skolah kite pun sbuk nak bercuti.. tp tu la.. fulus n masa yg tidak mengizinkan.. kalau ade rezeki insyaAllah.. boleh la g jalan² kat tmpt org.. huhu..

pic bawah ni kalau x silap pic bulan ogos 2010.. g redang island.. mase ni abg aqeef baru 2thn.. skrg dah 5thn dah.. cptnye mase berlalu... adik pun dah 1thn 6bln.. bole dah ni nak g honeymoong kan? ekekeke..



note : kalau aku kaya..hari-hari hari raya!

3 comments:

Sweetmama said...

itulah best kalau dapat bercuti kat pulau2 ni kan, tenang lihat keindahan alam, yg eija ni asik bercuti ke tempat shopping je..hehe

*sorry ek terslh info plk, igtkn aqeef yg terima anugerah, adik dia yg terima rupanye..

mrs Fiza said...

krabi mmg cantikkkkkk! ada hajat lama dh nk p sni..tp mcm tksesuai j nk bwk bdk2 tu..

Kereta Sewa Kota Bharu said...

singpore pling best utk g melancong sbb sesuai utk family

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize