Tuesday, November 29, 2011

Aku Bukan Tomboy!

phew! lame giler x update blog yg dah bersawang² ni.. terasa mcm nak closed account pun ade nih. sgt xde mood ok. k la nak citer jumaat lepas, time lunch hour tu kami 3 sekawan g nonton muvie 'aku bukan tomboy' nih.  rase mcm lame giler x g tgk muvie. last skali dgn hubby n aqeef kot dulu tgk kungfu panda 2 tu..



Sinopsis Filem:

Filem Aku Bukan Tomboy mengisahkan tentang si gadis Tomboy yang dibesarkan oleh bapanya selepas kehilangan ibunya sejak kecil. Di sebalik hati seorang gadis tomboy ini dia turut menyimpan hati kepada seorang lelaki, sama seperti perempuan normal yang lain. Akhirnya, tanpa disedari dia berada dalam percitaan tiga segi di antara 2 jejaka iaitu Harry dan Burn.

so far citernye lawak giler lah. sik gelak je dlm panggung. watak salina saibi jadi pengkid mmg menjadi, muka dia sebijik cam lelaki, dah ensem dah aku tgk, kalah jantan, haha.. geng pengkid ni syok kat farisa (scha) tp dia x layan. dia ade keinginan nak ade bf (lelaki tulen). mcm² adegan lawak, sedih pun ade.. tp endingnye mcm sakit hati skit la, nak tahu gak last skali si farisa tu pilih sape jadi bf, harry (saheizy) or burn (syamsul). tergantung camtu je.. adoi, ntah² ade sambungan lagi.. hehe..

k la, kalau nak tahu selanjutnya, g la layan muvie ni.. huhu..

note : lemaunye nak keje harini.. ptg ni ade check up pulak.. 


3 comments:

eB ezrin said...

x suker citer yg srh kiter pikir sendiri . hu3

~izan~ said...

seronoknya dpt layan movie..jgn tutup blog ni yang..nnt nk tgk adik aqeef plak kat sini hehe

sumysya said...

hai...aku tag ko utk contest klik & like fan page

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize