Monday, May 9, 2011

'Thor'

semalam keboringan di rumah. my hubby ajak keluar tp xtahu nak g mane. last² dia dia menghala ke alamanda and ajak tgk muvie. lame dah x masuk panggung ni, hehe. nak tgk fast and furious, aqeef x leh masuk. samada nak tgk rio or thor. thor start kul 12.30pm, rio kul 2.30pm tp sume tggl seat depan je. tgk jam dah kul 12.30pm, terus amik thor. main redah je sbb x bajet pun nak tgk citer ni. lgpun muvie ni in 3D, bedal je la, amik 3 seat utk aqeef sekali.


nasib baik blm start mase masuk panggung. ingatkan depan sekali rupenye atas skit seat depan sume dia tutup. memula tu aqeef mcm x nak pakai speck mata 3D tu. lps pujuk² dan ada aksi lawan² baru dia nak. syok giler citer ni, ade action kat bumi and planet lain. mmg best! sila la tgk citer ni. aqeef pun layan sampai habis.. heronye hensem, ingatkan brad pitt, rupenye Chris Hemsworth :

mata dia biru, ensem!

kalau nak tahu lebih lanjut g la tgk citer ni, best giler! mcm citer superhero tu.. ;P

4 comments:

MRS. K said...

apsal takleh masuk?

ari tu aku tgk wayang 18sx kat the garden, boleh jek masuk

ummiaqeef said...

@MRS. K

aku kan mengikut peraturan, ahaks!~

eima said...

fahim pun suka tgk cite action ..ganas...
klu kartun die dah kurang minat

eB ezrin said...

eB akan gi tgk... ;p

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize