Thursday, May 26, 2011

movie date again..

x sabar nak bawa aqeef tgk kungfu panda 2 esok. gigih book tiket online smlm sbb takut full. malam ni x bole tgk coz abah aqeef main badminton. smlm check seat utk harini mmg full house. itu pun dia buka 2 hall utk muvie ni tp hall kecik tu. saya amik hall lg 1 sbb yg 1st tu almost full since yesterday.


kat rumah haritu ada tgk trailer muvie ni kat internet bagi aqeef tgk. asik diulang² je siap ada sound effect.. hahaha.. sabo je la.. jom ngedate sama saya esok..wachaaa!!!!


5 comments:

sumysya said...

camne nk beli online nie?? masuk laman web GSC ker?? da brape tahun meninggalkan dunia wayang

MrS. F!zA said...

yeayy! aqeef msti suka kan tgk wyg..

ummiaqeef said...

@sumysya

kena register dulu kat website gsc tu..aku tgk citer yg aqeef layan je..hehehe

ummiaqeef said...

@MrS. F!zA

citer yg dia suke je la..yg dia x suke x layan gak..hehehe

Nens Collection said...

sweet..jarang2 make up..tp bila dh make up sgt lawa...

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize