Wednesday, January 19, 2011

uolls pernah x, dah lambat pastu mcm² hal yg berlaku

morning...

uolls pernah x, dah lambat nak g keje. pastu mcm² hal yg buat uolls jd lambat.
mcm saya pagi td, dah la terbangun lambat, duk kelam kelibut siapkan diri ngan anak. tetibe x jumpa kunci rumah pulak... tensi i pepagi kalau camni.
cari² atas meja x jumpa, kat tmpt lain pun x jumpa. haih!
dah lambat makin la lambat.

normally kunci kereta sekali ngan kunci rumah.
tp kalau suami bawak kete, dia kuarkan kunci rumah dan bawak kunci kereta je.
tp x tahu mane kunci rumah saya. x sempat nak cari sampai jumpa pg td.
terus la bukak grill pakai kunci suami. masuk balik letak kunci dan lock tombol pintu dr dlm je, grill x kunci. dia duk dlm jamban pun x senang coz saya duk bebel² cari kunci xde,hehe.

seb baik antar aqeef kat area rumah, jalan kaki je antar. kalau kat tmpt lain makin bertambah la lambat.
dgn jem lagi sebelum sampai opis. kalau dah lambat parking sure full, kena cari park jauh skit. seb baik sempat sampai sblm kul 8.
tu ok lagi. ade skali tu dah lambat, tertinggal pulak brg kat rumah, kena patah balik masuk umah. pastu ntah macam² lg yg berlaku buat jd makin lambat.
bak kata pepatah, dah jatuh, ditimpa tangga, terpijak pulak tahi ayam lencong,ekekekeke..


~perempuan kelam kelibut hari ni~

1 comment:

e.l.i.z.@ said...

penah..selalu mcm tu.bila lambat tu la, nak jadi hal lain skali..saje nk suh jadi makin lambat heheh

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize