Thursday, January 13, 2011

rajuk sang isteri..

morning..

sekarang ni semakin x best nak blogging coz hp ku x baik² lg. geram la dgn tokey kedai tu. kate 2-3 hari pastu datang dia kate x siap lg tgh order brg. lg 2-3 hari dia call kalau dah siap. sampai sekarang dah masuk 2mggu x siap lg. haih! sedey la.. :(

smlm saje hint² suami ajak g kenny rogers nak makan yg dapat free tu. tetibe suami kate x nak..bengang x? bengang x? tp saya dah biase, hehe. balik keje smlm saya siap² kat dapur sambil muka muncung sedepa. sila jgn tiru mcm saya, x baik buat mcm tu. bole pula suami tanye, 'masak ke?' eh, x la,membasuh ni... tp xde la saya nak jawab camtu, x cium bau syurga nanti..saya masak simple je, daging masak merah ngan cendawan goreng tepung je. mula saya makan ngan aqeef. pastu suami terliur kot pastu dia bedal same. haha. licin.. baru nak bawak bekal pg ni tgk habis nasi and lauk. maknenye? takde maknenye...

untung kan dapat suami yg mmg x tau kite merajuk, haha. ke dia buat² xtau. xde la nak merajuk lelame coz kena pujuk diri sendiri je. suami saya x pandai pujuk, hehe. uolls suke merajuk ke or suami yg suke merajuk? haha..


12 comments:

mama_auni said...

aku suke merajuk..pastu biler time die nk pujuk ok la die pujuk...kalo x kene marah jek sbb asik merajuk..hahah..padan muke aku..

Pn. Zana said...

asben sy pun mlas nak pujuk. wat x tau je. sy je yg suke majuk2..haha

izan_cute said...

tak sempat nak merajuk sbb suami kat darat tak lama mana hehehe...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

aku mmg suka merajuk. haizi tak suka pujuk. nak tak nak baik dia pujuk sebelum aku yg mengamuk haha. mcm kena paksa pujuk kan?

eima said...

hHahah nasib kite sama ....

Ila said...

rajuk seorang pompuan...sinonim tu...hehehe

ummiaqeef said...

@mama_auni

ok la tu dia pujuk.. hehe.. sejuk sikit ati kan..

ummiaqeef said...

@Pn. Zana

same la kite.. kadang malas nak majuk sbb mcm rugi je..hehe

ummiaqeef said...

@izan_cute

alala ye ke.. kalau merajuk rugi..hehe

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

kau garang.. sbb tu haizi takut..ekekekeke

ummiaqeef said...

@eima

hehe.. sabar je la kan..

::c i k p u a n d e a n y:: said...

has suke majuk, tp laki has mmg ssh sgt la nk tgk die pujuk..kdg2 jd tenxion lak sbb kite majuk die x pujuk..hahaha..eh mcm pantun lak kan..=P

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize