Sunday, January 16, 2011

caca marba..

hp dah amik smlm, bole la buat entry bergambar selalu, hihi. ok nak citer jumaat mlm tu semangat nak pegi amik hp. lepas maghrib terus ke mines dgn hati yg berbunga riang. sesampainye kat kedai hp tu, tgk kedai dia tutup. cis! mood terus down, rupenye dia tutup awal hari tu. suami ajak makan di encik kenny. x lalu nk makan situ tp suami kate dia nak makan, eceh.. ye la tu.. ntah2 nak pujuk, haha. makan2 dan balik dgn kehampaan. ada gambar2 di hari kejadian tp x transfer lg dr kamera gajah bapak aqeef. 

sabtu tu pegi mines semula. kali ni pegi petang pulak. dr jauh dah nampak kedai bukak. suis on/off rosak tp amik mase sampai 2 mggu? dia kate order barang lambat dpt dan hantar ke kilang nak repair. tu yg lame skit. cas rm30 coz warranty dah abis bulan 10 haritu. beli screen protector skali, yg lame dah tertanggal. pas amik hp g makan kat pizza pulak. haih! fast food sesaje..

hari ahad pulak pegi beli barang dapur kat billion, pkns bangi. saje je beli brg kat situ. beli ala kadar je, beras, telur, makanan, syampu dan sabun2an.. syampu dan sabun barang dapurkah? hehe. rembat baju basahan aqeef 3psg kat baby centre tu. kesian baju dia byk dah ketat.. pastu mkn kfc pulak.. fast food lg? gara2 beras habis la ni,hehe. budak ini tido otw nak kuar rumah sampai la habis soping x sedarkan diri. nak makan pun x mau bukak mata.

 cubaan suruh bangun..

 dah bukak mata tp pejam balik..

siap terlentok2 lagi..

nota ummiaqeef : sok mau ke spital, x berapa sihat la.. doakan kesihatan saya ye uolls..

4 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

Ya Allah, aqeef, aqeef..lawak nye!!haha!!

sakit ape tu? moga cepat2 baik dan takde pape yg truk...ke...ehem2????? ^_^

Ada Dalina said...

bettt, ko peknen kot x sihat tu?hehehhe...

Diana Din said...

alahaiiii...cutenya aqeef tdo, sampai ati umi x kejut mkn kfc... hehe

ummiaqeef said...

alhamdulillah,xde ape²..blm preggy lg,period smlm..hehe..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize