Monday, November 1, 2010

a treat for me from my beloved frenz...

jumaat lepas lunch hour me n frenz pegi alamanda..diorg decide makan kat black canyon,me follow..nape sume org berpisah? eza hala ke tmpt lain,cik fazila ke maxis bayar bil tpn,shinnaz ajak saya teman pegi starbucks..saya ajak shinnaz teman g cucuk duit,wallet dah kosong. n then terus menghala ke black canyon. tp nape 2 org lg x sampai2? lamenye,g mane? mata duk cari2 mereka berdua tu nape lame sgt sbb takut dpt makanan lambat,order pun blm,org ramai..perut dah lapar sebenarnye..hehe..

tp yg pelik nape shinnaz main msg2 pastu tergelak? eza asik balas2 msg? x lame tu eza letak 1 slice SR cake,terkejut! then sorg2 bawak kuar present,cik fazila bg kad n belon,serius ingat dia beli belon utk alya anak dia..mmg x perasan..rupenye2 utk saya..uwaaa!! terharu!..suke..sumer perasaan ade bile kengkawan buat surprise! mmg x terpikir pun diorg nak buat kezutan tu,sampai termalu tau..xtau nak expresskan perasaan mcmane..nak nangis pun ade tau..pandai ye korang plan..bila dah tau baru perasan shinnaz bawak paper beg rupenye isi present,eza hala ke SR rupenye pegi beli kek,ingat dia nk cucuk duit kat ambank. hehe..

saya xde amik gambar mase kejadian tp bole refer di blog shinnaz dan eza yang plan sume ni.thanks to shinnaz,eza n cik fazila for the celebration..cewah,mcm la buat party..tp enjoy sgt,simple n sempoi..luv uolls..

 from shinnaz,eza n cik fazila..thanks..thanks..


mase balik pula dpt souvenir from phuket dr shinnaz. 
bukan bantal ye,sarung bantal comel.



nota ummiaqeef : seronok bile ramai kengkawan wish besday tru fb b fon. nape sehari tu kejap je berlalu? hari ni dah x best day..hehe


6 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

gamba bunga?? ;p

mama_auni said...

hahah..bab sms tu yg xtahan..siap bg alasan nk msg biras aku tuh..muahaha..tgk mesg gelak2..kuang2..gotcha!!

Nad @ MamaZakwan said...

wah sweetnye kawan2 ummiaqeef! :) susah nak dpt kawan camtu :)

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

next entry lor..

ummiaqeef said...

@mama_auni

patut la duk ber'sms' je korang ek..hampeh! hahahha

ummiaqeef said...

@Nad @ MamaZakwan

thanks..mmg diorg kawan suka dan duka..hihi..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize