Monday, November 29, 2010

rezeki hari ini..

malas betul la nak buat claim luar negeri ni,payah nak kira². tadi sebelum lunch dah siap tp nak kena check balik kot ade tersalah kira pulak. bos dah blah ke melaka ade meeting kat sane lunch tadi. bile bos xde ni, mood nak buat keje tetibe merundum. haha. (matila kalau bos aku bace ni).

lunch td saya makan ini :

Ginger Beef Kuew Teow!
pedas..hangat..berapi = sedap!

lps lunch td, tetibe dpt bungkusan pulak. mcm biase la ingatkan utk bos. sekali tgk address, wah saya punye? bile mase saya order barang? erm..rase mcm kotak dlmnye,bukak tgk susu free rupenye. baru teringat ade submit redemption susu anmum aqeef hari tu. saya redemp 3 kotak je,ade lg 2 kotak la akan sampai nanti. alhamdullilah, boleh tahan lame skit coz baru² ni dah beli 3 tin kat care4(tgh sale).

ini buktinye :


 
 baru dpt sekotak dah teruja. haha

 surat yg agak renyuk. ah x penting! haha

dpt pek refill 650g, jadi la buat tambah stock.



TQ anmum!


2 comments:

LyNn HaMzAh said...

sedapnya lunch...nyum nyum...

ummiaqeef said...

@LyNn HaMzAh

disebabkan pagi dah makan nasi,so tghari kena makan lite2..hehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize